»

Klik My HeartBeat!

MyEm0.Com        MyEm0.Com

14 Jun 2010

Gambar Ohh Gambar...


Malam ni aku kebosanan...so...aku bukak internet...layan fb, tagged, n myspace aku...tup2 aku terjumpe la satu page ni kat google PhotoFunia ...dgn gatal2 tangan aku pon klik la.. seterusnye kuar la mcm ni...



ape lagi aku pon edit2 la pic aku yang ade dlm lappy aku ni...dan hasilnye seperti dibawah ini...

- WaterColor -



 
yg ni aku suke..huhuhu
- Pencil Drawing -



nice
- x ingat la...huhu -



hahahaahaha...so funny.
- Face: Bride -



yg ni lagi...lagi...lagiii...funny...hahahaha
- Face: Couple -



yg ni xsesuai...x jadi pon...xsuke2
- Face : Tyalor n Kristen -



dan yg ni aku paling suke.....
Photobucket
yg ni aku edit dlm  Photobucket lawa x?? hehehehe


Sekiannnn.....time to sleep...gud9te MyEm0.Com



5 UtuSaN BdK CuTe:

nuRaisha Azmi berkata...

shmart !

Trah Wann berkata...

hehe . macam best je nengok pic2 tuh ^^

Connghok Annghok berkata...

try la buat...hehehe

ladymiaka86 berkata...

salam..
ade sesuatu utk kamu di blog sue..

regards,
cik sue: .: Surat Dari Nabilah :.

ladymiaka86 berkata...

salam singgah..
ade sesuatu utk kamu di blog sue..

regards,
cik sue: .: Surat Dari Nabilah :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...